Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Allakso-balies Bet: Αρκετά ντέρμπι σ' ολόκληρη την Ευρώπη!

Εδώ είμαστε και σήμερα, για 5η βδομάδα με τις στοιχηματικές προτάσεις μας για το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο.

Πάμε λοιπόν...







Σάντερλαντ – Χαλ: Ανώτερη και με φοβερή ψυχολογία η Σάντερλαντ, μέτριες έως κακές οι τελευταίες εμφανίσεις των "Tigers". Προϊστορία, ψυχολογία και ρόστερ συγκλίνουν στον άσο, οπότε και τον προτιμάμε! 

Σουόνσι – Κάρντιφ: Ομάδα χωρίς προπονητή, σοβαρή διοίκηση και πολύ μουρμούρα η Σουόνσι, ανεβασμένη και πολύ ποιοτική τελευταία η Κάρντιφ. Πρόκειται σίγουρα για το ντέρμπι της Ουαλίας αλλά η αδικαιολόγητη εκδίωξη του Λάουντρουπ θα κοστίσει στους "Κύκνους". Προτέινουμε συνεπώς το 2πλο! 

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Εξαιρετικό είναι το κλίμα στον Ατρόμητο μετά τις πρόσφατες πειστικές εμφανίσεις. Αντίθετα, παρόλο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Αστέρας δεν πείθει, το ποδόσφαιρο που παράγει είναι κακό και δε βλέπω με ποιο τρόπο μπορεί να διεκδικήσει κάτι στο Περιστέρι. Προτείνουμε τον άσο, με έντονες πινελιές No Goal. 
Δημήτρης Σακελλάρης

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Παιχνίδι που λογικά θα ξαναδούμε στα play-off. Τυχερός ο Αστέρας στο ματς με τον ΠΑΟ. Θα πρέπει να βάλει γκολ αν θέλει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι δύσκολα δεν θα σκοράρουν.
Πρόταση: 2-3 γκολ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Απρόσμενη ήττα για το τριφύλλι με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Τρίπολη. Ολλανδοί προπονητές στους πάγκους που θα θέλουν κατοχή. Εξαρτάται η πορεία του ματς από τις μεταγραφές των φιλοξενούμενων σε μεγάλο βαθμό.
Πρόταση: 1x

Τότεναμ – Έβερτον: Ομάδες που σκοράρουν εύκολα σε ένα γήπεδο που δε μοιάζει με φρούριο. Ντέρμπι που θα κριθεί στο ποιος θα βάλει περισσότερα γκολ. Οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για να βγουν Ευρώπη.
Πρόταση: Goal/Goal
Μάριος Μπελεχρής

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Το ντεφορμάρισμα της Άρσεναλ επιβεβαιώθηκε και με το 2-2 επί της Σαουθάμπτον, ενώ η Λίβερπουλ που βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω της δεν σταματάει να κερδίζει με
Σουάρεζ και Στάριντζ μαζί. Ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στους 3.
Πρόταση: 1

Σουόνσι – Κάρντιφ: Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της κατάσταση η Σουόνσι και θα παίξει πρώτη
φορά μετά την αποχώρηση του Λάουντρουπ. Η Κάρντιφ με τον Σόλσκιερ βρίσκει ρυθμό και πλέον κερδίζει σημαντικούς βαθμούς.
Πρόταση: 2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δύο συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην Λεωφόρο αν δεν κερδίσει, δύσκολα θα χάσει. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας δύσκολα κερδίζει, κάτι που
φάνηκε και στην έδρα του Πλατανιά. Ματς που ίσως κριθεί στις λεπτομέριες.
Πρόταση: Χ
Ραφαήλ Νησιάγκας

Ουντινέζε – Κιέβο Βερόνα: Η Ουντινέζε προέρχεται από τη νίκη στο Κύπελλο επί της Φιορεντίνα που την "έφτιαξε" ψυχολογικά. Σε πολύ κακό φεγγάρι η Κιέβο που έχει να νικήσει 2 μήνες. 
Πρόταση: 1

Π.Α.Σ. – Παναιτωλικός: Ανεβασμένος ο ΠΑΣ μετά την αλλαγή προπονητή, μετρά 2 σερί νίκες. Δεν πείθει εκτός ο Παναιτωλικός. 
Πρόταση: 1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι "πράσινοι" έχασαν 5 βαθμούς σε Ηράκλειο και Τρίπολη και έπεσαν στην 5η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα νέα αποκτήματα στη διάθεση του που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.
Πρόταση: 2
Κωστής Γκόρος

Γράψτε μας και τις δικές σας προτάσεις από κάτω...

3 σχόλια:

  1. ΠΑΟΚ καρφωτό, δε χάνει 2η φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίβερπουλ για τίτλο, με άσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή Ραφαήλ, μακάρι να δέσεις με τα παιδιά, γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή