Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Allakso-balies Bet:Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα...

Μετά από αποχή δύο εβδομάδων, οι ομάδες συνεχίζουν τη προσπάθειά τους για καταξίωση εντός των συνόρων τους. Αυτή την αγωνιστική μένει να δούμε αν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, επηρεάσουν την εικόνα των συλλόγων. Άλλωστε ο ρυθμός παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Λαμβάνοντας υπόψη τις μέχρι τώρα εμφανίσεις κάποιων ομάδων, προχωράμε στις προτάσεις για τη Κυριακή. 

Προτείνει ο Μαρίνος Νεκταρίδης


ΠΑΟΚ-Ατρόμητος:Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.Το παιχνίδι στη Γαλλία ήταν μια κακή παρένθεση και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.Από την άλλη ο Ατρόμητος, πέρα από το πάθος στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο φέτος.Χωρίς σημαντικές απουσίες η ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Μπρίτο, Φυτανίδης και Κούρος έχουν τεθεί εκτός αγώνα για την ομάδα του Σα Πίντο. Επιλέγουμε τον Άσσο σε αυτήν την αναμέτρηση.
Πρόταση:1

Πάντεμπορν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης:Ένα πολύ ισορροπημένο ματς και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.Οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία οπότε πρέπει τα ματς στην έδρα τους να τα κυνηγούν.Στα τελευταία 4 παιχνίδια εντός έδρας έχουν μία νίκη,δύο ισοπαλίες και μία ήττα.Απέναντί τους έχουν μία φορμαρισμένη Άιντραχτ Φρανκφούρτης,αήττητη στα τελευταία 4 ματς.Στις τρεις εξορμήσεις της εκτός, η Φρανκφούρτη έχει 2 ισοπαλίες και μία νίκη.Και οι 2 ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις κάτι από το ματς, οπότε είναι πολύ πιθανό να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας.Επιλέγουμε το χ στην αναμέτρηση αυτή.
Πρόταση

Μαρσέιγ - Τουλούζ:Η Μαρσέιγ με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.Έχει μόνο νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές με 15 γκολ στο ενεργητικό της.Στην αντίπερα όχθη η Τουλούζ μπαίνει σε κάθε ματς με στόχο τη νίκη,Έχει μόλις μία ήττα στην πρώτη αγωνιστική.Έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει δεχθεί 6.Όλα δείχνουν πως το ματς αυτό θα έχει πολλά γκολ.
Πρόταση:Over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου