Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Αγκαλιάζοντας την ευκαιρία

Δεύτερη αγωνιστική των playoffs σήμερα με τα ματς των Αστέρα Τρίπολης-Ατρόμητου και Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία το ματς της Τρίπολης και σε επανάληψη του τελικού κυπέλλου στο ματς της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει των πρώτο λόγο, όσον αφορά την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφει ο Ραφαήλ Νησιάγκας




Ο Ατρόμητος είναι γνωστό πως αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, με ποιοτικούς παίκτες. Όμως στο ματς με τον παναθηναϊκό, φάνηκε πως δεν έχει την φρεσκάδα που είχε στην κανονική διάρκεια. Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο, μιας και φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη, ο Αστέρας είναι μια δυνατή ομάδα, κυρίως στην έδρα του, που δεν αφήνει τα παιχνίδια να πάνε χαμένα και κυνηγάει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Ο ΠΑΟΚ μετά τον τελικό του κυπέλλου διαθέτει τεράστια προβλήματα, όχι μόνο λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά κυρίως λόγω ψυχολογίας. Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα με 4-1, οι οπαδοί αποδοκίμαζαν συγκεκριμένους παίκτες και αυτό φάνηκε πως επηρέασε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα καλύτερα του, κυρίως από θέμα ψυχολογίας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, λογικά οι Αμπέντ και Λαγός θα είναι έτοιμοι σήμερα για να αγωνιστούν. Τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός μοιάζει αήττητος στη Λεωφόρο, στην οποία αναμένεται sold out από τους οπαδούς των «πράσινων» (μαζί και 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ), οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την ομάδα τους, η οποία θα φορέσει την εμφάνιση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα δύο αυτά ματς διαθέτουν τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο για την ειδική βαθμολογία που θα έχει διαμορφωθεί το βράδυ, αλλά και για την εικόνα που θα μας δώσουν οι ομάδες, όσον αφορά την συνέχεια και κατά πόσο μοιάζουν διατεθειμένες να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Τι μεγαλύτερο κίνητρο υπάρχει όμως από το να κυνηγήσεις τις πιθανότητες να συμμετάσχεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου