Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Allakso-balies Βet: Ευκαιρίες στην Αγγλία!

Ύστερα από δική σας επιθυμία αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε από σήμερα το Allakso-balies bet. Προτάσεις για το στοίχημα που αφορούν τους αγώνες του Σ/κ και την Euroleague της Παρασκευής. Είμαστε σίγουροι πως θα βρούμε ανταπόκριση!

Πάμε λοιπόν...



Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ: Εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση οι Ουαλοί που και λόγω του μπόνους ψυχολογίας από την αλλαγή προπονητή και λόγω της πρόσφατης σπουδαίας πρόκρισης στο FA Cup έχουν το πλεονέκτημα. Όσο αναφορά τους Λονδρέζους, παίζουν μεν με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκονται όμως σε τραγική κατάσταση και δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Συνεπώς, προτείνω τον άσο της Κάρντιφ.

Σάουθαμπτον - Γουέστ Μπρομ: Καιρός για επάνοδο για την ομάδα του Ποκετίνο που λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος έχει πάρει μόλις 5 βαθμούς σε 8 αγώνες. Στο εξής όμως τα πράγματα αλλάζουν, οι "Άγιοι" είναι μια ομάδα κατοχής και η Γουέστ Μπρομ είναι ο τέλειος αντίπαλος για να τους την προσφέρουν. Προτείνω τον άσο που λογικά εύκολα θα πάρει η Σάουθαμπτον.

Λιλ - Ρεμς: Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Λιλ θέλει να βαφτίζει τον εαυτό της ως διεκδικητή του τίτλου πρέπει να ακολουθήσει τη Ρεμς στο ψηλό σκοράρισμα. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ρυπάς είτε εντός είτε εκτός και το ίδιο έχουν σκοπό να κάνουν και την Κυριακή. Η πρότασή μου είναι Over και ως δεύτερο σημείο θα έδινα το goal-goal.
Δημήτρης Σακελλάρης

ΤΣΣΚΑ - Ζαλγίρις: Εύκολη νίκη για την Τσσκα αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και η Ζαλγκίρις προέρχεται από συντριβή εντός έδρας από τη Μπαγερν. Εύκολη νίκη λοιπόν για τους Ρώσους αφού δεν θα δυσκολευτούν να παίξουν στο δικό τους ρυθμό.


Εφές - Μάλαγα: Νίκη των Τούρκων αφού οι Ισπανοί μπήκαν νωθρά και δεν δείχνουν σημάδια σοβαρού μπάσκετ. Βέβαια, θα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός των Τούρκων να μην φανεί λίγος για την διοργάνωση αφού το ρόστερ το κατέχει!

Λαμποραλ - Παναθηναϊκός: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες. Για τους "Πράσινους" το ματς είναι εντός προγράμματος και θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Το ρόστερ ειναι καλύτερο και μένει να δούμε το σοβαρό πρόσωπο του τελευταίου μήνα. Νίκη για τον ΠΑΟ με διαφορά πόντων στο 1-5!

Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι: Ασταμάτητη η Ρεαλ, θα αρπάξει τη νίκη αφού η Γαλατά φαίνεται να τα έχει χαμένα!
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος


Εβέρτον - Νόριτς: Η Εβέρτον δείχνει ότι... ήρθε για μείνει και οποιεσδήποτε σκέψεις για ποντάρισμα στο διπλό θεωρούνται ιεροσυλία. Όποτε δίχως δεύτερη σκέψη ποντάρισμα σε νίκη της Εβέρτον. Όσοι μάλιστα έχετε καλό feeling, προτιμήστε και Over δεν θα χάσετε.

Τορίνο - Φιορεντίνα: Τολμώ να πω πως οι βιόλα είναι η Εβέρτον της Ιταλίας. Φορμαρισμένη... από την αρχή της σεζόν και αποφασισμένη να μπει στην 4αδα της Σέριε Α. Πιστεύω ότι με τόση πληρότητα στο ρόστερ της η απουσία του Ρόσι θα καλυφθεί. Όποτε 2πλο με τα μπούνια.

Νιουκάστλ - Μαντσεστερ Σίτυ: Και οι 2 φορμαρισμένες τον τελευταίο καιρό. Και οι 2 ασταθείς ανά περιόδους. Όλοι πιστεύουν εύκολο διπλό. Εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη και προτείνω 1/Χ. Γιατί όλα μπορούμε να τα περιμένουμε από τις "καρακάξες". Αν πάλι κάποιοι από σας φοβούνται να παίξουν νίκη ή ήττα ας παίξουν over. Αφού η Αγγλία είναι η βασίλισσα του Over.
Δώρα Βελέντζα

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Σίτι: Μετά από ένα μεγάλο σερί νικών της Σίτι στο πρωτάθλημα ήρθε η ώρα να χάσει βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν από τις πιο δυνατές έδρες στο νησί και η γαλλική απαρτία δίνει ποιότητα και ταχύτητα στις αντεπιθέσεις τους. Βλέπω ισοπαλία με γκολ(1-1 ή 2-2).
Πρόβλεψη: Χ (καλή απόδοση και η διπλή ευκαιρία 1/Χ)

Τορίνο - Φιορεντίνα: Ομάδες που δέχονται πιο δύσκολα γκολ από ότι βάζουν στα τελευταία παιχνίδια. Απουσιάζει ο άτυχος Ρόσι για τους φιλοξενούμενους που έχουν περισσότερη ποιότητα. Δυνατό ματς ανάμεσα στη 4η και την 7η της Serie A.
Πρόβλεψη: 2-3 γκολ

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτό το ματς έχει σίγουρο νικητή αν θέλει η Ρεάλ να διεκδικήσει μέχρι τέλους το τίτλο. Έτσι θα μπει να καθαρίσει το ματς ενώ θα ξέρει από το Σάββατο το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Η Εσπανιόλ σκοράρει στην έδρα της και το γεγονός ότι έχει δύο συνεχόμενες ήττες ίσως την αναγκάσει να ανοιχτεί.
Πρόβλεψη: 4-6 γκολ
Μάριος Μπελεχρής

Μπράγκα - Βιτόρια Γκιμαράες: Ανώτερη η Μπράγκα απ' την αντίπαλο της και άσος που κλειδώνει ένα καλό δελτίο στο 1,5. 

Χαλ - Τσέλσι: Έμπνευση στιγμής ο άσος της Χαλ επί της Τσέλσι και αν υπολογίσουμε ότι κάθε αγωνιστική έχουμε σχεδόν μια έκπληξη στην Αγγλία πολύ πιθανή είναι η Χαλ λόγω φόρμας. 

Ατλέντικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Ντερμπι πρωτιάς και γοήτρου στη Μαδρίτη μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσα. Η αλήθεια είναι μία. Αν η Ατλέτικο θέλει πραγματικά το τίτλο φέτος πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει!
Βαγγέλης Λουπέτης

Περιμένουμε στα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις...

11 σχόλια:

  1. Καλή αρχή! Μπράβο που μεγαλώνετε το blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσάμπιονσιπ παιδιά! Εκεί να προτείνετε!
    Α και τη Μονακό σήμερα 2πλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε! Καινούριο εγχείρημα. Ελπίζουμε να σταθούμε αντάξιοι. Όλες τις προτάσεις σας τις λαμβάνουμε υπόψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης για σήμερα Παρασκευή καλά φαίνονται:
    104 : Τουρ - Καεν Over 2,00
    107 : Μονπελιε - Μονακο 2 1,70
    101 : Ντιζον - Ιστρ Over 1,85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσο τις Μπιλμπάο, Παναθηναϊκό και Φούλαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νόμιμα να παίζετε στοίχημα έτσι γατάκια; αλλιώς θα λάμψει το άστρο της δικαιοσύνης στα οικονομικά σας εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευτέρης Ζαφειρόπουλος10 Ιανουαρίου 2014 στις 7:25 μ.μ.

    Πάμε δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχή μάγκες!! μια καλή τριάδα για το σκ πιστεύω είναι:
    η λίβερπουλ αν θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή θα πρέπει να πάρει πάση θυσία το διπλό στην έδρα της στόουκ.Στο 1,55 το διπλό. Ήρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσει η γιουνάιτεντ και θα το κάνει απέναντι στη σουονσι. Χαμηλά στο 1,40 ο άσσος. Και τέλος θα πιστέψουμε στο σερί που πρέπει να κάνει η μίλαν για να ανέβει στη βαθμολογία. Το διπλό μέσα στη σασσουόλο δίνεται στο 1,65. Και τέλος μια καλή μπόμπα το διπλό της σάντερλαντ στην έδρα της Φούλαμ με επιφύλαξη λόγω της κούρασης από το παιχνίδι με την γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΝΤΙΦ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΙΝΗ 2ΠΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλή πρώτη προσπάθεια παίδες, αφήστε τους να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή