Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Allakso-balies Bet: Τέλος στην Αγγλία!

Τα περισσότερα πρωταθλήματα οδηγούνται προς το τέλος τους και η συντακτική ομάδα των Αλλαξομπαλιών είναι εδώ ώστε να σας προτείνει στοιχηματικά ποια ματς ξεχωρίζουν. 

Οι προτάσεις μας...





Ίντερ - Λάτσιο: Οι δύο ομάδες μάχονται για τη θέση του επόμενου Europa League και αναμένεται να δούμε πολύ σφικτό ματς. Με βάση μάλιστα τη προιστορία και τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων οδηγούμαστε στο Under. 
Πρόταση: Under

Παλέρμο - Βίρτους Λαντσιάνο: Φιέστα αναμένεται να κάνει η Παλέρμο και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο κόντρα στην προβληματική τελευταία Βίρτους. ΠΙστεύω πως η υπεροχή και η θέληση των γηπεδούχων για θέαμα θα παράξει αρκετά γκολ.
Πρόταση: 4-6 Goal

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ: Ματς τίτλου για την ομάδα του Μανσίνι που θα τα παίξει επιθετικά όλα για όλα από το 1ο λεπτό. Το ματς πισετύω θα κυλίσει όπως και εκείνο πριν 2 χρόνια με την ΚΠΡ(3-2) καθώς οι Πολίτες θα έχουν το νου τους μόνο στην επίθεση και όχι στην άμυνα. 
Πρόταση: Over
Δημήτρης Σακελλάρης

Μπάγερν-Στουτγκάρδη: Αδιάφορο ματς στο Μόναχο. Η Μπάγερν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Στουτγκάρδη απέφυγε και μαθηματικά τα μπαράζ. Ένα παιχνίδι που η Μπάγερν θα καλύψει και το handicap του 1 γκολ.
Πρόταση: 1

Σαμπντόρια-Νάπολι: 
Σε πολύ κατάσταση οι Ναπολιτάνοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά, δεν θα δυσκολευτούν κόντρα στη μέτρια Σαμπντόρια.
Πρόταση:  2, Over

Μαν.Σίτι-Γουέστ Χαμ: Πάρτι τίτλου για τη Σίτι το παιχνίδι κόντρα στα ΄΄σφυριά΄΄. Ακόμα και με ισοπαλία στέφεται πρωταθλήτρια, λόγω της τεράστιας διαφοράς γκολ. Μπροστά στο κοινό της, προβλέπεται φιέστα με πολλά γκολ.
Πρόταση: Over
Κωστής Γκόρος

Γκιμαράες - Μπράγκα: Τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία με το ενδιαφέρον να έχει ατονίσει. Η Μπράγκα ολοκληρώνει μια καταστροφική χρονιά, η Γκιμαράες μια μέτρια. Σκοπιμότητες δε θα υπάρχουν, θα ποντάρουμε στα γκολ.
Πρόταση: Goal, Over

Πόρτο - Μπενφίκα: Συνεχίζουμε...πορτογαλικά. Ντέρμπι γοήτρου και μόνο στο Ντραγκάο. Ανεξήγητα υψηλή η απόδοση της Μπενφίκα που δεν πρόκειται και να σκάσει αν δεν κερδίσει. Λογικά θα υπάρξουν γκολ εκατέρωθεν.
Πρόταση: Goal

Ναντ - Σεντ Ετιέν: Αδιάφορη η Νάντ, ουσιαστικά οι παίκτες σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές. Η Σεντ Ετιέν, από την άλλη, χρειάζεται 1 βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση και να νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες, σε περίπτωση στραβοπατήματος της Λιλ, για έξοδο στο Champions League. Θα πάμε με το κίνητρο.
Πρόταση: 2
Άρης Σταμόπουλος

Λίβερπουλ-Νιουκάστλ: Η Λίβερπουλ έχει χάσει πλέον το προβάδισμα όσον αφορά τον τίτλο, αλλά... όσο ζει ελπίζει. Η Νιουκάστλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ αναμένεται και κάποιο επιθετικό ξέσπασμα, λαμβάνοντας υπόψιν όμως και τις αμυντικές αδυναμίες της Λίβερπουλ.
Πρόταση: 7+ γκολ


Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ: Νίκη τίτλου θέλει η Σίτι κόντρα στην δυνατή Γουέστ Χαμ, η οποία δύσκολα θα κάνει την έκπληξη και θα "πάρει" βαθμούς στο Μάντσεστερ. Μια νίκη τίτλου συνδυάζεται πάντα με μια θεαματική εμφάνιση και μια φιέστα.
Πρόταση: 4-6 γκολ


Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Γιουνάιτεντ περιμένει και πως και πως να τελείωσει η φετινή εφιαλτική μεταβατική σεζόν, ενώ η Σαουθάμπτον θα θελήσει μπροστά στον κόσμο της να κλείσει με νίκη την εξαιρετική της χρονία. Ποντάρουμε στην φόρμα και την έδρα της ομάδας.
Πρόταση: 1
Ραφαήλ Νησιάνγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου