Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Allaksobalies Bet: Πιο κοντά στο νήμα του τερματισμού

Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά. Ύστερα από μια εβδομάδα διάλειμμα οι αρθρογραφική ομάδα του blog επιστρέφει προτείνοντάς σας στοιχηματικά κάποια ματς του Σαββατοκύριακου.

Οι προτάσεις μας...





Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς: Πολλοί περίμεναν το τέλος του Μόγιες και ακόμη περισσότεροι την αγωνιστική αναγέννηση στα χέρια του Γκιγκς. Οι γηπεδούχοι απελευθερωμένοι, χωρίς άγχος μιας και δεν κυνηγάνε τίποτα για φέτος θα προσπαθήσουν και πιστεύω θα καταφέρουν εύκολα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νόριτς.
Πρόταση: 1 και Over

Ιντερ - Νάπολι: Ματς ύψιστης σημασίας και για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους. Δύο ομάδες που αμυντικά έχουν πρόβλημα και επιθετικά είναι εξαιρετικά παραγωγικές δε φαίνεται πιθανό να περιοριστούν στο σκορ.
Πρόταση: Over

Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα: Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πιστεύω η Οσασούνα δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Λίγο οι απουσίες των "Μερένγες", λίγο το μυαλό τους στο Αλιάνς Αρίνα και το ματς είναι εύκολο να στραβώσει.
Πρόταση: Χ/2
Δημήτρης Σακελλάρης

Λίβερπουλ-Τσέλσι: Αδιαμφισβήτητα, για τους γηπεδούχους, είναι ο αγώνας της ζωής τους. Περιμένουν καιρό για αυτή τη στιγμή. Η Τσέλσι έχει περισσότερο στο μυαλό της το Τσάμπιονς Λιγκ και πάει με απόντα τον Τσεχ.
Πρόταση:1

Άρσεναλ-Νιουκάστλ: Οι «κανονιέρηδες» δεν αισθάνονται πολύ άνετα στη βαθμολογία. Έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το τρίποντο από τους φιλοξενούμενους. Λογικά, λοιπόν, υπερισχύει το κίνητρο που διαθέτουν οι πρωτευουσιάνοι.
Πρόταση:1

Ίντερ-Νάπολι: Πάλι το κίνητρο θα είναι ο παράγοντας που θα κρίνει την επιλογή. Οι «νερατζούρι» για τους γηπεδούχους περισσότερη ανάγκη, με τη σειρά τους, τη νίκη από τους «παρτενοπέι». Έχουν αρκετή ποιότητα ώστε με τη βοήθεια και της έδρας να πάρουν αυτό που θέλουν.
Πρόταση:1
Μάριος Μπελεχρής

Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ: Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχει η Λεβερκούζεν που θα τα δώσει όλα στο φινάλε για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πολύ καλή φόρμα η Ντόρτμουντ που μετράει 5 συνεχόμενες νίκες.
Πρόταση: Χ

Εβιάν-Σεντ Ετιέν: Μάχη για την παραμονή δίνουν οι γηπεδούχοι που δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Η Σεντ Ετιέν δεν έχει κανένα περιθώριο για γκέλα που θα της στοιχίσει την έξοδο στην Ευρώπη, γι’αυτό και θα ποντάρουμε πάνω της.
Πρόταση: 2

Λίβερπουλ-Τσέλσι: Το ντέρμπι τίτλου στην Αγγλία αυτό το Σ/κ. Με νίκη, η Λίβερπουλ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι παίζει στα καπάκια τη ρεβάνς με την Ατλέτικο και ο Μουρίνιο δήλωσε ότι θα παίξει με τα δεύτερα. Γι’αυτό επιλέγουμε έδρα και φόρμα.
Πρόταση: 1
Κωστής Γκόρος

Κόβεντρι - Γουλβς: Οι ''λύκοι'' επιστρέφουν σε εκτός έδρας παιχνίδι, μετά από...διαστημική εμφάνιση στην έδρα της Λέιτον Όριεντ, με στόχο να υπερβούν τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τα μαύρα της τα χάλια η Κόβεντρι με 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια, χωρίς να πείθει εντός.
Πρόταση: 2

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: ''Ασπρόμαυροι'' και ''Πράσινοι'' διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο έναν τίτλο που λείπει και στις 2 ομάδες αρκετό καιρό. Λόγω των σημαντικών απουσιών του δικέφαλου του Βορρά και συνυπολογίζοντας ότι ο τελικός γίνεται στο ΟΑΚΑ η πλάστιγγα γέρνει προς το ''Τριφύλλι''.
Πρόταση: 2

Βαλένθια - Ατλέντικο Μαδρίτης: Tεστ....τίτλου για τους "ροχιμπλάνκος" που με νίκη στο "Μεστάγια" αρχίζουν...να κρατούν το τρόπαιο στα χέρια τους έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια. Στα συν το γεγονός ότι οι "νυχτερίδες" είχαν αγώνα χθες με τη Σεβίλλη άρα και 2 μέρες λιγότερες για ξεκούραση. Η Ατλέτικο είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην Ισπανία και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το επιβεβαιώσει.
Πρόταση: 2
Άρης Σταμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου