Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Allakso-balies Bet: Ύπουλα ματς στην Αγγλία!

Κοντά σας και αυτή τη βδομάδα με τις στοιχηματικές μας προτάσεις για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σ/κ αλλά και τους μπασκετικούς της Παρασκευής.

Πάμε λοιπόν...





Έβερτον – Άστον Βίλλα: Την εξιλέωσή της ψάχνει η Έβετρον μετά το στραπάτσο στο ντέρμπι του Λίβερπουλ. Η λογική και η δυναμικότητα συνάδουν στο συμπέρασμα ότι περιμένουμε αρκετά γκολ στο αυριανό ματς. Συνεπώς η πρότασή μου εστιάζεται στο over ή το 4-6γκολ.

Στόουκ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όσο κι αν η δυναμικότητα των δύο ομάδων είναι τεράστια, τα σκαμπανεβάσματά τους μας επιτρέπουν να ποντάρουμε στο X. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, χωρίς απουσίες αλλά χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό τελευταία οι φιλοξενούμενοι.


Λεβάντε – Ράγιο Βαγεκάνο: Επί 4 συνεχόμενα ματς προηγείται η Λεβάντε, ήρθε η ώρα να κερδίσει. Η ομάδα των Βύντρα και Καράμπελα, καταφέρνει συνεχώς τον τελευταίο καιρό να σκοράρει νωρίς στο ματς και στο τέλος να τα κάνει θάλασσα. Προτείνω άσσο λοιπόν, με εναλλακτική προσέγγιση το Goal – Goal. 
Δημήτρης Σακελλάρης

Γουέστ Μπρόμιτς – Λίβερπουλ:Εκπληκτική εμφάνιση μεσοβδόμαδα για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον. Θα συνεχίσει τις νίκες αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για τίτλο.
Πρόταση:2


Κάλιαρι – Φιορεντίνα: Στην Ιταλία γίνεται μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μέσα στους διεκδικητές είναι και οι Βιόλα. Μετά την ισοπαλία με τη Τζένοα έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς.
Πρόταση:2

Αταλάντα – Νάπολι: Για τους ίδιους λόγους με τη Φιορεντίνα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δυνατότητα για περαιτέρω γκέλες. Αν βρεθούν σε καλή κατάσταση η νίκη είναι δική τους.
Πρόταση:2
Μάριος Μπελεχρής

Γαλατά Σαράι – Ζαλγκίρις(+9,5)Η Ζαλγκιρις μέχρι τώρα προσφέρει τον γνωστό "κουβά" και από ότι φαίνεται δεν θέλει να χάνει τους αγώνες σε μεγάλες διαφορές πόντων.Ρίχνουμε το διπλό με απόδοση 1,80 αφού οι Λιθουανοί θα τα παίξουν όλα για όλα αφού είναι και το τελευταίο τους χαρτί!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα(+1,5): Χωρίς αμφιβολία ο αγώνας της εβδομάδας. Η Μπαρτσελόνα με νίκη σφραγίζει την πρώτη θέση και ταυτόχρονα ξεφεύγει από τις δύσκολες έδρες(έχει ξεμπερδέψει με ΣΕΦ και Φενέρ). Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα.Το ματς μέχρι την 4η περίοδο θα είναι σε λογικά πλαίσια αφού και οι δύο ομάδες το θέλουν. Αν οι Καταλανοί θέλουν να κάνουν κοιλιά τώρα θα την διάλεγαν αφού έχουν εύκολα ματς μετά.Ποντάρουμε στον άσσο και ευχόμαστε ένα παιχνίδι με θέαμα.

Λαμποράλ Κούτσα – Εφές Ανατολού(+6,5): Η παρέα του Πλάνιτσιτς σκέφτεται μόνο σερί νικών απέναντι στην φούσκα του ομίλου Λαμποράλ που δείχνει ανήμπορη να αντεπεξέλθει . Η Εφες από την μεριά της μετά το τρελό τελείωμα της προηγούμενης βδομάδας βρίσκει σαν αφορμή τον σημερινό αγώνα για να συνεχίσει τις νίκες και το +6,5 μας δίνει ώθηση για το διπλό.

Παρτιζάν(+3,5) – Λοκομοτίβ Κουμπάν: Αυτό που μας έχουν διδάξει οι Σέρβοι είναι ότι κανείς δε θα φύγει από το Χάλα Πιονίρ νικητής.Η Κουμπαν από την μεριά της θέλει να κάνει την έκπληξη στην κινούμενη έκπληξη,αλλά η παρέα του καλύτερου νέου μπογκντάνοβιτς σίγουρα θα έχει άλλα σχέδια. Ποντάρουμε τον άσσο.
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Άρης – Ξάνθη: 1 ξερό. Ναι ο Άρης δεν έχει σταυρώσει νίκη τελευταίως. Ναι πάει για "φούντο". Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν το παλεύει. Η Ξάνθη δεν έχει δείξει αξιόλογες εμφανίσεις τελευταίως. Πιστεύω ότι είναι η μοναδική ευκαιρία του Άρη να δείξει ότι δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε. Αν χάσει χάνεται. Η Ξάνθη (με τις εμφανίσεις της ) προσφέρεται εύκολα ως "θύμα".

Μίλαν – Τορίνο : Χ δαγκωτό. Συγνώμη αν στεναχωρήσω κάποιους. Παρά την έλευση του Κλαρένς και την σαφή αλλαγή που επιχειρεί δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο. Μέτριες εμφανίσεις που δεν πείθουν. Από την άλλη η Τορίνο έχει δυσκολέψει όλες τις μεγάλες φέτος. Αν έχετε έμπνευση παίξτε και over μαζί. 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεαλ Μαδρίτης : 1Χ. Το τραίνο από την χώρα των Βάσκων μας εντυπωσιάζει φέτος με τις ανατροπές της. Έκτος αυτού παίζει και εντός.Όπερ σημαίνει με κόσμο δίπλα της (μετρά πολύ αυτό). Κρίνοντας λοιπόν από τις τελευταίες εμφανίσεις είναι σχεδόν σίγουρο πως ο αγαπημένος μας Έρνεστο θα κόψει βαθμούς από την Ρεαλ. Όποτε ας του δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη!
Δώρα Βελέντζα

Υ.Γ.: Αν σου αρέσει η δουλειά μας και θέλεις να συμμετέχεις, στείλε μας ένα mail στο allaksobalies@gmail.com και θα σε ενημερώσουμε!

2 σχόλια: