Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Allakso-balies Bet: Πολλά Ευρωπαϊκά γκολ!

Κοντά σας κι αυτήν την εβδομάδα με τις στοιχηματικές μας προτάσεις για τους μπασκετικούς αγώνες της Παρασκευής και τους ποδοσφαιρικούς του Σαββατοκύριακου.

Πάμε λοιπόν...





Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανασάνουν βαθμολογικά σ' ένα παιχνίδι που δύσκολα θα πάει πάνω από τα 2 γκολ. Μπορεί στο κύπελλο τα πράγματα να μην πήγαν τόσο καλά, αλλά πλέον σε παιχνία όπως αυτό θα φανεί αν η Σάντερλαντ θα παραμείνει στην κατηγορία. Προτείνω άσσο και Under!

Άστον Βίλα - Τσέλσι: Πολλά γκολ αναμένουμε στο εν λόγω ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από συνεχόμενα over, οι φιλοξενούμενοι έχουν φοβερή ποιότητα πυρός και η προϊστορία καταγράφει συνήθως μεγάλα σκορ. Προτείνω 4-6 γκολ.

Ολυμπιακός - Πανθρακικός: Οι φιλοξενούμενοι είναι ακόμη μια ομάδα που δεν προσφέρεται για εύκολη φιέστα στο Γ. Καραϊσκάκης. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου διαθέτει καταπληκτική ανασταλτική λειτουργία που κατά τη γνώμη μου δε θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πάει το ματς σε σκορ φιέστας! Προτείνω το Under. 
Δημήτρης Σακελλάρης

Μίλαν - Πάρμα: Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα πρέπει να τα δώσουν όλα στις εγχώριες υποχρεώσεις και να διεκδικήσουν μία θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη. 
Πρόταση: 1 

Φιορεντίνα - Κιέβο: Οι Βιόλα απέδειξαν μετά, την εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους στο Γιουρόπα Λιγκ, ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Έτσι με αντίπαλο τη Κιέβο, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς. 
Πρόταση: 1 

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικ Μπιλμπάο: Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εντυπωσιάζει φέτος στα παιχνίδια της. Πρέπει να αποδείξει ότι δικαιούται να είναι η τέταρτη ομάδα της ισπανικής λίγκας. Πολύ δύσκολα θα χάσει, λοιπόν, σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη έδρα. 
Πρόταση: x2
Μάριος Μπελεχρής

Στόουκ-Γουέστ Χαμ: Σε εξαιρετική φόρμα η Γουέστ Χαμ που προέρχεται από έναν καυτό Φεβρουάριο με 4 στις 4 νίκες. Από την άλλη, η Στόουκ βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση χωρίς να παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο.
Πρόταση:2

Ολυμπιακός-Πανθρακικός
: Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεσπάσει. Δεν θα αποτελέσει εμπόδιο ούτε η ξεκούραση παικτών ενόψει Γιουνάιτεντ ούτε και ο αδύναμος στα εκτός Πανθρακικός. 
Πρόταση:4-6 Γκολ

Έλτσε-Μπέτις: Ήττα με κάτω τα χέρια από την Εσπανιόλ η Έλτσε πριν λίγες μέρες. Σε περίοδο ανάκαμψης η Μπέτις που συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια για παραμονή. Θα παίξει με την ψυχολογία στα ύψη μετά το ευρωπαϊκό ¨διπλό¨ στη Σεβίλλη. 
Πρόταση:2
Κωστής Γκόρος

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε: Παιχνίδι ανάμεσα σε 2 άρδην επιθετικές ομάδες. 3 στα 6 τελευταία ματς της Άουγκσμπουργκ έληξαν με 4 ως 6 γκολ ενώ και η Σάλκε στα 2 τελευταία της είχε τον ίδιο απολογισμό τερμάτων.
Πρόταση: Οver, 4-6 goal

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Για τη Φετινή Γιουνάιτεντ κάθε εντός έδρας παιχνίδι μοιάζει με δοκιμασία καθώς οι οπαδοί της πιέζουν την ομάδα για το αποτέλεσμα. Ανεβασμένη και προερχόμενοι από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες οι "κόκκινοι διάβολοι" ενώ η προϊστορία δείχνει 4 σερί νίκες στο "θέατρο των ονείρων" επί της Λίβερπουλ. Έχει και Champions League την Τετάρτη. Στον αντίποδα οι "Reds" του Merseyside συμπλήρωσαν 4 σερί νίκες σκοράροντας από 3 γκολ και πάνω και στα 4 παιχνίδια(!). Γενικά σκοράρουν ακατάπαυστα αλλά η άμυνα μπάζει. Αυτό το παιχνίδι είναι ματς...τίτλου για αυτούς.
Πρόταση: 2
Τότεναμ - Άρσεναλ: Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για την Τότεναμ. Βαριά ήττα από την Τσέλσι στο πρωτάθλημα,βέβαιος αποκλεισμός στο Europa League μετά το χθεσινό εντός 1-3 από τη Μπενφίκα. Καλή εικόνα η Άρσεναλ στο Μόναχο την Τετάρτη όπου κατέβηκε απλά για να μη χάσει. Εκτός οι Οζίλ, Γουίλσιρ και Ράμσεϊ. Συμπλήρωσε 2 μήνες δίχως εκτός έδρας νίκη. Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια ειδικού χαρακτήρα. Οι "spurs" και λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα.
Πρόταση: 1
Άρης Σταματόπουλος

Φούλαμ - Νιουκάστλ: Η Φούλαμ αγνοεί πλήρως την νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές, με τα βαθμολογικά και ψυχολογικά περιθώρια να στενεύουν! Η Νιουκάστλ αν και είναι μια καλή ομάδα δεν απαγορεύει στην Φούλαμ να παλέψει.
Πρόταση: 1

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: Η Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έδειξε πως άρχισε να σοβαρεύεται, ενώ η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη στην επίθεση. Ένα ντέρμπι με πολλά γκολ.
Πρόταση: 4-6 γκολ


Τότεναμ - Άρσεναλ: Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση. Παρόλα αυτά είναι μεγάλες ομάδες που θα παλέψουν για ένα μεγάλο παιχνίδι.
Πρόταση: over
Ραφαήλ Νησιάγκας

Λ. Κουμπάν - Γαλατά Σ.(+5,5): Ισοδύναμες ομάδες με την Κουμπαν να έχει εντυπωσιάσει μετά τον αγώνα με την Τσσκα. Σίγουρα κάθε ομάδα θέλει την νίκη αλλά αυτό το +5,5 βοηθάει τους Τούρκους που θέλουν τον αγώνα να μείνει στον πόντο. Νίκη για τους Τούρκους και παραμένουν ελπίδες,ενώ νίκη για κουμπάν και μένουν κοντά στην τετράδα. Θα πόνταρα στο 2 λόγο +5,5!


Ε.Φ.Ε.Σ.(+1,5) - Παναθηναϊκός: Ο παναθηναϊκός σε μεταβατική περίοδο και μετά την ήττα από λαμποράλ θα χρειαστεί το μεγάλο διπλό. Κάθε τούρκικη έδρα μόνο φιλική δεν είναι. Βέβαια οι Τούρκοι είναι αδιάφοροι αλλά το ίδιο ίσχυε και για την Λαμποράλ. Πόντο στον άσσο αφού ο Πάο δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις του.


Μπαρτσελόνα - Ολυμπαικός(+9,5): Αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη εδώ θα χρειαστούν το μεγάλο διπλό. Η τελείως αδιάφορη μπαρτσελόνα μπορεί να ηττηθεί παρόλο που ο ΟΣΦΠ έχει αρκετές απουσίες. Ήττα και θα κάνει παρέα στους πράσινους στην πέμπτη-έκτη θέση και με αυτό το +8,5 δεν μπορείς να σκεφτείς τον άσσο οπότε χτυπάς το διπλό!
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου