Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Allakso-balies Bet: Το Σ/κ των εκπλήξεων!

Να 'μαστε λοιπόν για 3η βδομάδα συνεχίζουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις για το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο και τη μπασκετική Παρασκευή.

Πάμε λοιπόν...





Καλλονή – Απόλλων Σμύρνης: Ματς με πολλά γκολ αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις ένα Under στα τελευταία τους 8 παιχνίδια, ενώ για τους φιλοξενούμενους τα τελευταία τους παιχνίδια κυμαίνονται κι αυτά ψηλά στο σκορ. Ματς κομμένο και ραμμένο στο Over.

Γουίγκαν – Κρίσταλ Πάλας: Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων στην Αγγλία και αν μια ομάδα είναι ικανή να το επιβεβαιώσει είναι η κάτοχος του τίτλου. Οι «Λάτικς» έχοντας πρόσφατους ακόμη τους πανηγυρισμούς του περσινού τελικού δε θα πουλήσουν φθηνά το τομάρι τους κόντρα σε μία απρόβλεπτη από βδομάδα σε βδομάδα Κρίσταλ Πάλας. Προτείνω λοιπόν το 1-X.

Λάτσιο – Γιουβέντους: Πρόταση με λογική αλλά και αρκετό ρίσκο το 1-X της Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα, δεν είχαν παιχνίδι μέσα στη βδομάδα και ψυχολογικά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Όσο αναφορά τους πρωταθλητές, το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν στο παιχνίδι με τη Ρόμα ήταν πολύ κακό, πράγμα που δείχνει ότι αρκετοί παίκτες διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η ψήφος μου στο 1-X λοιπόν.
Δημήτρης Σακελλάρης

Λοκομπτίβ Κουμπάν  Ζαλγκίρις(+9,5): Σαφώς ανεβασμένη Κουμπαν μετά το διπλό στην Τουρκία θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά της αποτελέσματα. Από την άλλη η Ζαλγκίρις φαίνεται ανήμπορη για ένα καλό αποτέλεσμα. Το +9,5 είναι ύπουλο και όπως μας δίδαξε η τρίτη αγωνιστική εκπλήξεις γίνονται. Παρ'όλα αυτά ποντάρουμε στον άσσο.

Εφες Ανατολού  Αρμάνι Μιλάνου(+1,5)Η Εφές βρίσκεται μπροστά στο 0-3 και θα πρέπει να τα δώσει όλα για να έχει ελπίδες. Οι Ιταλοί συνεχίζουν την πολύ καλή παρουσία τους. Από θέμα ψυχολογίας το αβαντάζ πάει στους Ιταλούς που θέλουν να κάνουν ''τρένο" την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο. Ποντάρουμε συνεπώς στο διπλό.

Λαμποράλ Κούτσα(+1,5)  Ολυμπιακός: Είναι η αγωνιστική που θα πρέπει οι Πειραιώτες να αρχίσουν την ανάκαμψη. Η νίκη βρίσκεται εντός προγράμματος και μετά την ήττα και των Ισπανών από την Αρμάνι, ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση και ευχόμαστε οι ερυθρόλευκοι να φανούν αντάξιοι του τίτλου τους!
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος


Λάτσιο – Γιουβέντους: Η Λάτσιο φιλοξενεί τη Μεγάλη Κυρία, μόλις λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των φιλοξενούμενων από το κύπελλο. Η λογική λέει ότι πρέπει να απαντήσουν με μία νίκη. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Πρόταση: 2

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ατρόμητος μπορεί να γκέλαρε με τον Άρη αλλά δεν θα κάνει το ίδιο και με τον κακό ΠΑΣ. Θέλει τη νίκη για να επιβεβαιώσει το κυνήγι της τρίτης ή και της δεύτερης θέσης. Πρόταση: 1

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς: Oι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία στη Βέροια και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη. Ο Πλατανιάς δεν εντυπωσιάζει φέτος παρά τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο κόσμος θα παίξει το ρόλο του. Πρόταση: 1
Μάριος Μπελεχρής

2 σχόλια: