Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Allakso-balies Bet: Σπουδαία ματς με έντονο ενδιαφέρον

Σπουδαία ματς, τελικούς, ντέρμπι, απ' όλα έχει το πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Έτσι κι εμείς συνεπείς στο ραντεβού μας σας μεταφέρουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις είτε πρόκειται για την πορτοκαλί είτε για την ασπρόμαυρη μπάλα!

Πάμε λοιπόν...




Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ: Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η γνώμη μου είναι πως όσο η Σίτι θα προσπαθήσει να ανοίξει το παιχνίδι άλλο τόσο θα προσπαθήσει να το κλείσει η Σάντερλαντ. Δύσκολα θα δούμε πάνω από δύο γκολ, συνεπώς προτείνω το Under.

Ρόμα – Ιντερ: Σε πολύ καλή κατάσταση η Ρόμα που θα προσπαθήσει να μεταφέρει στο γήπεδο τη χαρά της παραμονής του Γκαρσία και του χρόνου στο τιμόνι. Από την άλλη η Ίντερ βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται και θα βάλει σίγουρα τα δυνατά της. Η πρότασή μου είναι το Goal-Goal.

Ράγιο Βαγεκάνο – Βαλένθια: Με τον αέρα της πρόκρισης στο Europa league οι γηπεδούχοι, χωρίς υψηλό ηθικό οι γηπεδούχοι. Το ματς είναι κομμένο και ραμμένο στο 2ο και μόνο η κούραση της Βαλένθια θα πόνταρε στο αντίθετο. Ακολουθώ τη λογική και προτείνω το 2ο! 
Δημήτρης Σακελλάρης

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων υπάρχει σύγχυση μετά τα τελευταία γεγονότα. Αλλαγή στην αλλαγή ο Στοχ και ένταση με Στέφενς. Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα και φαίνεται πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να βοηθήσει.
Πρόταση: 1/x

Άρης – Ο.Φ.Η.: Οι Θεσσαλονικείς δεν μοιάζουν ικανοί να σώσουν τη κατηγορία, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να ξεπεράσουν την βαριά ήττα από το πρωταθλητή. Μπορεί, εύκολα, ο ΟΦΗ να πάρει αποτέλεσμα αν συνεχίσει τη καλή αγωνιστική του εικόνα.
Πρόταση: x/2
Μάριος Μπελεχρής

Ρόμα – Ίντερ: Αμφίρροπο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ρόμα θέλει νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή και η Ίντερ για να κρατηθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις.
Πρόταση: Χ

Βέροια – Απόλλων: Σε καλή ψυχολογία η Βέροια μετά το μεγάλο διπλό στα Γιάννινα. Ο Απόλλων θα είναι επηρεασμένος από τις διοικητικές εξελίξεις και τα περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Πρόταση: 1
Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Δεν παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, αλλά εντός είναι άλλη ομάδα. Πολύ ασταθής εκτός έδρας οι Περιστεριώτες που δυσκολεύονται να βγάλουν φάσεις. 
Πρόταση: 0-1 Goal
Κωστής Γκόρος

Σεντ Ετιέν – Μονακό: Η Σεντ Ετιέν ανεβαίνει διαρκώς, ενώ η Μονακό επιθετικά δεν είναι σταθεροί. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν μεγάλο κίνητρο.
Πρόταση: 1

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Το δίδυμο Σουάρεζ-Στάριντζ μοιάζει ασταμάτητο και η Λίβερπουλ δεν αφήνει με τίποτα την μάχη του τίτλου. Η Σαουθάμπτον παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχει καλή έδρα, αλλά δύσκολα θα σταματήσει την Λίβερπουλ
Πρόταση: 2

Χοφενχάιμ – Βόλφσμπουργκ: Η Χόφενχαιμ είναι μια καλή αλλά μέτρια ομάδα, σε αντίθεση με την Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κυνηγώντας τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα δυσκολευτεί.
Πρόταση: 2
Ραφαήλ Νησιάγκας

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λ. Κουμπάν(+10,5): Ασταμάτητοι οι Ρώσοι αφού διέσυραν και την πανίσχυρη μακάμπι με 100-65 θα περάσουν και εδώ χαλαρά αφού η Κουμπάν δεν αποτελεί και ισχυρό αντίπαλο. Το θέμα είναι να μην ξεφουσκώσει εκεί που κάνει τα τελευταία δύο χρόνια(στο φάηναλ φορ).Όπως και πιο κάτω ποντάρουμε και εδώ στον άσσο.

Φενέρμπακτσε – Ολυμπιακός(+3,5): Αν το τριφύλλι δεν αποτελούσε το match of the week σίγουρα αυτό θα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής!Η Φενέρ του Ομπράντοβιτς μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε τετράδα. Σίγουρα είναι βελτιωμένη από την αρχή της φάσης με σερί νικών αλλά δεν υποτιμάς ποτέ τον Ολυμπιακό. Η προσθήκη του Μουν θα αποτελέσει μεγάλη λύση σίγουρα. Μετά από κάθε ήττα από το τριφύλλι ακολουθούσε και μια ευρωπαϊκή ήττα και σε συνδυασμό με την καλή πορεία των Τούρκων βάζουμε τον άσσο!

Μπάγερν Μ. – Ζαλγκίρις(+9,5): Λίγα πράγματα για αυτό το παιχνίδι.Η Ζαλγκίρις ήδη βλέπει να είναι εκτός της επόμενης φάσης και οι Γερμανοί ψάχνουν την έκπληξη για να είναι ψιλά στην για ένα πλασάρισμα στους 4. Η διαφορά θα μεγαλώσει αφού οι Λιθουανοί θα είναι αδιάφοροι και η Μπαγερν θα καίγεται για κάθε καλάθι την ίδια ώρα που η Κουμπαν(που ισοβαθμούν) θα είναι στην Ρωσία και θα έχει δύσκολο έργο.Ποντάρουμε και σε αυτόν τον άσσο!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν(+24,5): Η Ρεάλ μετά την μεγάλη νίκη (σε διαφορά) επί της Ζαλγκίρις θέλει να συνεχίσει το ίδιο τροπάρι και να κατασπαράξει και τους Σέρβους που βρίσκονται στον πάτο μαζί με την Ζαλγκίρις. Πλήρως αδιάφορο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους θα προσπαθήσουν απλά να αφήσουν καλές εντυπώσεις,την ίδια ώρα που οι Ισπανοί θα επιδιώξουν να φτιάξουν τον κλασικό γρήγορο ρυθμό τους.Ποντάρουμε στον Άσσο και εδώ!
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος





3 σχόλια:

  1. Η Σίτι θα το πάρει περίπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κοίτα, κάθε ντέρμπι σε ότι κατάσταση και να βρίσκονται οι ομάδες, δύσκολα μπορείς να πεις πως υπάρχει φαβορί. Θεωρητικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, ψυχολογίας μετά την Γιουνάιτεντ, αλλά και διαφοράς επιπέδου ανάμεσα στα ρόστερ. Αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος; Άμα θέλεις μια πρόταση, προσωπικά σου προτείνω το under.

      Διαγραφή