Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Allakso-balies Bet: Άλλοι αδιάφοροι, άλλοι όχι!

Ακόμη πιο κοντά στο τέλος βρίσκονται τα πρωταθλήματα της Ευρώπης με τις Αλλαξομαλιές, πιστές στο καθήκον τους, να σας μεταφέρουν τις στοιχηματικές προτάσεις της συντακτικής ομάδας.

Πάμε λοιπόν...




Σουόνσι - Σαουθάμπτον: Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να κατέβουν οι φιλοξενούμενοι στο ματς όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας. Η Σουόνσι θέλει ουσιαστικά να ξεμπερδεύει με την παραμονή και έχοντας την ποιότητα πιστεύω θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο.
Πρόταση: 1

Γουέστ Χαμ - Τοτεναμ: Δύσκολη έξοδος που συνοδεύεται και από το αίσθημα του ντέρμπι για την Τότεναμ. Το κίνητρο φυσικά, βρίσκεται μόνο σε 'κείνη που με νίκη θα αγκαλιάσει την 6η θέση.
Πρόταση: Χ/2

Κατάνια - Ρόμα: Η ευκαιρία που έψαχνε η Ρόμα παρουσιάστηκε. Με τη Γιουβέντους να στερείται ψυχολογίας, το σύνολο του Γκαρσία καλείται απλώς να κερδίσει και αυτόματα να ανεβάσει το άγχος στους Μπιανκονέρι.
Πρόταση: 2
Δημήτρης Σακελλάρης


Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι: Μπορεί όλοι να εστιάζουν στο αν οι «εφοπλιστές» θα δώσουν το τίτλο στη μισητή Λίβερπουλ αλλά ξεχνούν τη δίψα και την ικανότητα της Σίτι να μη χρειαστεί κανένα. Το λάθος του Τζέραρντ φαίνεται να κοστίζει το πρωτάθλημα στην ομάδα του.
Πρόταση:2

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Σε εορταστική ατμόσφαιρα θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι του κυπελλούχου Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι θα έβαλαν μυαλό και θα πάνε σε χαμηλό σκορ το ματς αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι.
Πρόταση: Under

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Η μία ομάδα πρέπει να παλέψει κάθε ματς για κάτι καλύτερο από τη τελευταία θέση, ενώ η άλλη κάνει όνειρα μέχρι και για τη πρώτη. Σκόραραν αμφότερες τη πρώτη αγωνιστική των play-off και μπορούν να το ξανακάνουν.
Πρόταση:Goal
Μάριος Μπελεχρής

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ: Σε πτωτική πορεία η Γουέστ Χαμ που μαθηματικά δεν έχει σωθεί ακόμα. Σε ανοδική πορεία η Τότεναμ που παίζει θεαματικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Μονόδρομος η νίκη για τους ΄΄πετεινούς΄΄ για να καταφέρουν να βγουν Ευρώπη.
Πρόταση: 2

Φιορεντίνα-Νάπολι: Ο τελικός Κυπέλλου είναι συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία. Και οι δύο θέλουν πολύ το τρόπαιο για να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά. Ποντάρω στη φόρμα της Φιορεντίνα που είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και ότι θα μπουν λίγα γκολ.
Πρόταση: 1,Under

Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου: Ο διασυρμός-αποκλεισμός από τη Ρεάλ θα πεισμώσει τη Μπάγερν που θέλει να ξεσπάσει. Ασχέτως ψυχολογικής κατάστασης της Μπάγερν, το κακό Αμβούργο δεν θα αποτελέσει ισχυρό εμπόδιο.
Πρόταση:4-6 Γκολ
Κωστής Γκόρος

Άαλμποργκ-Έσμπιεργκ: Πάμε Δανία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πρωτοπόρος Άαλμποργκ υποδέχεται την 5η Έσμπιεργκ. Σε αρκετά καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με την έδρα τους να μοιάζει με "απροσπέλαστο φρούριο''. Ασταθής και με πολλά σκαμπανεβάσματα οι φιλοξενούμενοι, χάνονται εκτός.
Πρόταση: 1

Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι
: Μεγάλο παιχνίδι στο Γκούντισον Πάρκ του Λίβερπουλ. Τρομερά μεγάλο το κίνητρο και για τις δύο. Η Σίτι, από τη μία, θέλει νίκη για να ανεβεί στην κορυφή μαζί με τη Λίβερπουλ. Η Έβερτον, από την άλλη, θέλει νίκη για να κυνηγήσει τις, λίγες είναι η αλήθεια, πιθανότητες για κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Εξαιρετική εντός έδρας φέτος, αντίθετα η Σίτι "χάνεται" μακριά από το Έτιχαντ. Δίνω προβάδισμα στη γηπεδούχο.
Πρόταση: 1Χ

Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ: Ξεκίνησαν τα play-off στο Βέλγιο και από εκείνη τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι σαν να πάτησαν το κουμπί και μεταμορφώθηκαν! Στην 1η θέση η Μπριζ, στην 3η η Άντερλεχτ και μόνο 3 βαθμούς να τους χωρίζουν. Ματς ανοιχτό, θα έχει πολλά γκολ από δύο φύσει επιθετικές ομάδες.
Πρόταση: Over
Άρης Σταμόπουλος

Άστον Βίλα-Χαλ: Η Χαλ φλερτάρει ακόμα με την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ και από την άλλη η Άστον Βίλα "καίγεται" για βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή. Καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της, λογικά θα τα καταφέρει.
Πρόταση:1
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι: Οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον τον πρώτο λόγο, όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά η Έβερτον δεν έχει παρατήσει την μάχη της 4ης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία ομάδα δεν έχει περάσει εύκολα από την έδρα των "Ζαχαρωτών".
Πρόταση: X

Ρεν-Γκινγκάμπ: Τελικός γαλλικού κυπέλλου, χωρίς κάποια πρωτοκλασάτη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να στοιχηματίσουμε! Η Γκιγκάμπ αποτελεί περισσότερο την έκπληξη και η Ρεν είναι περισσότερο ομάδα.
Πρόταση: 1
Ραφαήλ Νησιάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου