Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Allakso-balies Bet:Μένουμε Ελλάδα...

Συνεχίζουμε για 2η συνεχόμενη βδομάδα το Allakso-balies Bet με τις προτάσεις μας για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά και της μπασκετικής Παρασκευής. 

Πάμε λοιπόν...





Παναιτωλικός – Πανθρακικός: Μεγάλο ματς και με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Αγρίνιο. Ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα ο Πανθρακικός, φορμαρισμένος και με αδιαπέραστη έδρα ο Παναιτωλικός. Πιστεύω ότι το κατάλληλο σημείο γι’ αυτό το ματς είναι το Under αφού καμία ομάδα δεν έχει έφεση στο γκολ.

Κρύσταλ Πάλας – Στόουκ: Πάμε στην Αγγλία, εκεί που συγκρούονται η 1η με τη 4η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Με μόλις μία νίκη τους τελευταίους 6 μήνες εντός οι γηπεδούχοι, χωρίς εκτός έδρας νίκη οι φιλοξενούμενοι, το ματς οδηγείται απευθείας στην ισοπαλία(X) και με λίγο παραπάνω ρίσκο στο 0-0.

Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης: Καθόλου άτοπο το ρίσκο του 4-6 γκολ. Ομάδα που δέχεται γκολ με τη «σέσουλα» η Μπέτις, ομάδα που απλόχερα μοιράζει γκολ η Ρεάλ. Το ματς δε θα αργήσει να πάει στο over και πιστεύω πως δε κάτσει σε καμία περίπτωση χαμηλά. Ένα πιο hardcore ποντάρισμα είναι το 7+ γκολ.
Δημήτρης Σακελλάρης

Μάλαγα(+3,5) - Φενέρμπακτσε: H Φενέρ θέλει πάσι θυσία την νίκη μετά την κακή πρεμιέρα.Πόσο μάλλον μετά και την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Θα είναι μία μάχη στον πόντο αφού η Μάλαγα προέρχεται από διπλό μέσα στην Τουρκία. Αν μιλήσουν τα ρόστερ τότε θα πρέπει οι Τούρκοι να πάρουν το ροζ φύλλο.

Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ Κούτσα(+3,5): Η Αρμάνι μετά την απίστευτη έκπληξη και τη νίκη απέναντι στους Πειραίωτες έχει σαφώς ανεβασμένο ηθικό. Αν καταφέρει και επιβάλλει τον ρυθμό της θα πάρει και την νίκη εύκολα αφού οι Ισπανοί προέρχονται από ήττα στην Αθήνα. Πιστεύω στην νίκη των Ιταλών που είναι καιρός να επιβάλλουν ένα σερί νικών.

Παναθηναϊκός - Ανατολού Εφές(+9,5): Δύο ομάδες εκ διαμέτρου διαφορετικές στον ρυθμό τους αλλά και την μέχρι τώρα κατάσταση. Το τριφύλλι έχει το 2-0 και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα πάει για το 3-3(παρόλο που στην γωνία είναι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό). Νίκη των πρασίνων που έχουν ανεβασμένο ηθικό και είναι σε καλό κλίμα.

Παρτιζάν(+6,5) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Οι Σέρβοι τα τελευταία χρόνια δεν δείχνουν ικανοί να περάσουν στην επόμενη φάση βρίσκουν τις πανίσχυρες Αρκούδες μπροστά τους. Η ΤΣΣΚΑ είναι σαφώς ανεβασμένη, με πολύ καλύτερο ρόστερ και είναι το φαβορί του αγώνα στο γήπεδο της Παρτιζαν. Νίκη, λοιπόν, των Ρώσων που για την ώρα είναι ασταμάτητοι.
Λευτέρης Ζαφειρόπουλος


Άρης-Ατρόμητος: Οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρει τη κάτω βόλτα και δεν φαίνεται να σταματούν. Προβλήματα σε διοίκηση και αγωνιστικό χώρο δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Ο Ατρόμητος από την άλλη είναι εκ των τριών κορυφαίων του πρωταθλήματος και θέλει να μαζέψει άλλο ένα τρίποντο από την έδρα του τελευταίου. 
Πρόταση: 2

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Παρά τη καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου στη Λεωφόρο ο Πανιώνιος δεν έχει τη μεσοαμυντική ποιότητα που θα μπορούσε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ. Αραβίδης και Κολοβός θα προβληματίσουν τους φιλοξενούμενους μόνο όταν εκείνοι επιλέξουν να οπισθοχωρήσουν. Πρόταση: 2

Βέροια-Πάο: Οι πράσινοι πρέπει για πολλούς λόγους να κερδίσουν το ματς απέναντι στο προτελευταίο. Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας πιέζουν στη βαθμολογία και εκείνοι έχουν την υποχρέωση να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις του 2013. Η Βέροια προσφέρεται ως ομάδα για να επανέλθει η ποδοσφαιρική εικόνα στα υψηλά στάνταρ της. 
Πρόταση: 2
                                                                                                                Μάριος Μπελεχρής

Τσελσι - Μάντσεστερ: 2. Αν η Γιουνάιτεντ θέλει να βρει την αυτοπεποίθηση που της λείπει για τη συνέχεια του τσάμπιονς.λιγκ πρέπει να κερδίσει την ευάλωτη Τσέλσι. Δυνατό διπλό για δυνατό ταμείο! Αν θέλετε μία πιο εξτρίμ πρόταση, το Χ ημίχρονο 2 τελικό ειναι ότι πρέπει! 

Παναιτωλικο-Πανθρακικο : 1. Και οι δυο ομάδες είναι φορμαρισμένες. Μεγάλο ρόλο κατά την άποψή μου παίζει η έδρα του Παναιτωλικού και η ανάγκη για νίκη σε τέτοια ματς ώστε να αποφύγει εξ ολοκλήρου τον κίνδυνο του υποβιβασμού. 

 Πανιωνιος-Παοκ : Over. Ο Παοκ έκανε το διάλειμμά του απο τα όβερ την προηγούμενη αγωνιστική. Αν και πάλεψαν οι νεοσμυρνιώτες στη Λεωφόρο τελικά έχασαν και μόνο με ένα γκολ αντί για τρία, υπολογίζοντας και τις ευκαιρίες που έχασε....
                                                                                                                 Βαγγέλης Λουπέτης

Ουντινέζε - Λάτσιο : Για πολλούς αμφίρροπο ματς. Δεν θα διαφωνήσω. Ας το προτιμήσουν όσοι αγαπάνε τις προκλήσεις. Όντας μια εξ αυτών θα σας πω να το παίξετε 1Χ. Κυρίως λόγω των σκαμπανεβασμάτων της Λάτσιο. Ναι μεν κέρδισε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο αλλά αυτό δεν αναίρει την μέτρια πορεία που κάνει τελευταίως. Το Χ συνοδεύεται στην έσχατη περίπτωση που δεν είστε απολύτως σίγουροι για τον 1. 

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. : Η πλειοψηφία που θα το επιλέξει θα λειτουργήσει μεροληπτικά. Λόγω συμπάθειας στην μια εκ των 2 αντιπάλων. Όποιος και να είναι ο λόγος που θα το επιλέξετε ένα σίγουρο. Παίξτε Χ. Γιατί ή που θα δούμε άλλο ένα ματς σούπα ή που θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που λες κρίμα που έληξε η ισοπαλία. Πάντως η ισοπαλία θεωρείται σίγουρη. 

Τζένοα- Ιντερ : Και αυτό 1. Και οι 2 έχουν σκαμπανεβάσματα. Ναι η Τζένοα είναι πιο αναποτελεσματική από την Ιντερ. Εμείς όμως προσμετράμε 2 παραμέτρους : 1) Παράγοντας έδρα και 2) Τελευταίως η Ιντερ δείχνει να μην είναι τόσο αποτελεσματική με ομάδες λίγο πιο κατώτερες (βαθμολογικά) από την ίδια. Εάν το φοβάστε παίξτε Χ στην έσχατη περίπτωση (δεν την λένε άδικα την Ιντέρ βασίλισσα της ισοπαλίας τελευταίως).
                                                                                                                      Δώρα Βελέντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου